Minőségbiztosítási nyilatkozat

A Parallel Kft. Minőségpolitikája

Mivel a szoftverek a világon található termékek azon kategóriájába tartoznak, amelyekkel szemben a vásárlók első helyre rangsorolják a megbízhatóságot, ezért a Parallel Kft. minőségpolitikájának középpontjában az az elv áll, hogy a minőségnek a tökéletesség felé tartó folyamatos mozgásban kell lennie. Ugyanezen elvet indokolja az is, hogy a szoftverek és ezekhez kapcsolódó szolgáltatások igénybe vevői – bármilyen alapos kiválasztási eljárás után teszik is – megrendelésükkel alapvetően olyan mértékű bizalmat adnak előre cserébe, amelyet kizárólag megszolgálni szabad.

Mi a Parallelnél tudjuk, hogy a kommunikáció, tervezés, fejlesztés, tesztelés, gyártás, szolgáltatás és a hozzájuk kapcsolódó bármely tetszőleges technikai vagy más kiszolgálási folyamat magas szintű és tervezett működése kizárólag együtt képes elérni azt a minőséget, ami megteremti termékeink, szolgáltatásaink és cégünk körül a bizalom légkörét.

Minőségirányítási rendszer tanusítva MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány alapján a következő területekre:

  1. szoftverfejlesztés és értékesítés
  2. szoftverüzemeltetési tanácsadás.

A termékeink és szolgáltatásaink minősége elsősorban a munkatársak képzettségén és saját tevékenységeikhez való etikus hozzáállásán múlik, ezért a minőség folyamatos növelésének alapvető eleme a belső és külső szakmai képzés és személyi fejlődés, melyek a személyzeti munka középpontjában állnak.

Cégünknél a minőség és mennyiség viszonyát úgy határozzuk meg, hogy csak a minőség képes hosszú távon mennyiségi szolgáltatást és terméket létrehozni és fenntartani, ami megalapozza azt a növekedést, ami cégünk magas fokú túlélését azáltal biztosítja, hogy vevőink, partnereink hosszú távon számíthatnak ránk.

A legfontosabb, hogy a minőséget a Parallelnél megjelenítheti egy okirat, pecsét vagy bármilyen jel, de azt valójában csak az egyén, a Parallel dolgozója önmagával szemben elvárt és betartott igényessége hozza létre, aminek alapja az önbecsülés, valamint a kölcsönös elismerés és magas fokú megértés munkatárs és munkatárs, vezetett és vezető, a Parallel és ügyfeleinek munkatársai között.

Novák Ferenc
alapító