Kis és közepes vállalkozások kedvezményes árú ügyviteli szoftverrendszere az Armada Ügyviteli Programcsomag.

Az Armada Ügyvitelben megtalálható programmodulok lefedik a cég könyvelését, bérszámfejtését, pénztár-kezelését és tárgyi eszköz nyilvántartását, de más fontos modulok, például készletkezelés és számlázás is csatlakoztathatók hozzá.
Az egyes modulokban keletkező könyvelési tételek automatikusan kontírozva (főkönyvi számokkal ellátva) tovább áramlanak a főkönyvig. Legyen szó tehát raktári, pénztári, bér vagy értékcsökkenési adatokról, azok mint kontírozott könyvelési tételek továbbmennek a főkönyvbe.

A mérleg és eredmény könnyen bármilyen időszakra lekérhető, így akár pályázatokhoz, lízinghez, hitelhez vagy más célból kell gyorsan a mérleg és az eredmény, az Armada rendszerből hamar kinyerhető.

Az Armada Ügyviteli Rendszerben időt spórolnak meg az Ön cégének az egymással rendszerbe kapcsolt ügyviteli program-modulok. Biztonságot jelentenek Önnek a törvényeket gyorsan és gondosan követő ügyviteli szoftverfrissítések. Megtakarított pénzt jelent, az évekre előre garantált mérsékelt szoftverfrissítési díj. Kisebb bérterheket pedig az biztosíthat, hogy kisebb adminisztratív létszámmal végezhetik a munkát vagy ugyanannyi dolgozóval láthatnak el több feladatot.