Armada

Armada – Kisvállalkozások és könyvelőirodák ügyviteli rendszere

Az Armadát könyvelőirodák és az ügyvitel terén vállalatirányítási rendszereket nem igénylő kis és mikrovállalkozások, valamint könyvelőirodák számára fejlesztettük. Egyszerű és gyors feladatvégzéséhez tervezett könyvelési és bérszámfejtési  ügyviteli szoftverrendszer. Villámgyorsan használatbavehető, egyszerűen kezelhető és megtanulható ügyviteli szoftvermodulok, melyek egymással rendszerbe kötve is használhatók.

 

Minden, ami a könyveléshez és bérszámfejtéshez kell!

 

Elegendő azokat az Armada szoftvermodulokat beszerezni, melyeket tényleg használni fog munkája során. Az egyszeres és kettős könyvelési rendszerekhez egyaránt megtalálja a fontos szoftverfunkciókat.

 

Könyvelőirodáknak

A könyvelőirodák egyik nehézsége az, hogy különböző jellegű, vállalkozási tevékenységű cégek számára kell szolgáltatniuk ugyanazzal a szoftverrel.


„Az Armada kellően általános kialakítású ahhoz, hogy egyaránt megoldható legyen vele ipari, kereskedelmi, termelő, szolgáltató vagy más tevékenységi körű cégek ügyvitele, könyvelése és bérszámfejtése. Egyaránt elérhetők benne az egyszeres és kettős könyvviteli modulok. Korszerű számlarendkialakítási és könyvelési lehetőségek gyorsítják azt a folyamatot, melynek során újabb cégeket kezdhetnek feldolgozni a szoftverrendszerrel.”


Akár korlátlan számú cég könyvelése és bérszámfejtése

A korlátlan cégszámű szoftververziók birtokában a felhasználók bártan vállalhatják újabb ügyfelek könyvelését, mert a szoftver, nem kell bővíteniük, ha már a megfelelő szoftvermodulokat beszerezték. A bér- és TB-elszámolási szoftverrendszer is cégkorlátlan, a teljes létszám pontos megválasztása az egyetlen döntési szempont.

Kis- és középvállalatoknak

Kis és közepes vállalkozások kedvezményes árú ügyviteli szoftverrendszere az Armada Ügyviteli Programcsomag. Az Armada Ügyvitelben megtalálható programmodulok lefedik a cég könyvelését, bérszámfejtését, pénztárkezelését és tárgyi eszköz nyilvántartását, de más fontos modulok, például készletkezelés és számlázás is csatlakoztathatók hozzá.

Az egyes modulokban keletkező könyvelési tételek automatikusan kontírozva (főkönyvi számokkal ellátva) tovább áramlanak a főkönyvig. Legyen szó tehát raktári, pénztári, bér vagy értékcsökkenési adatokról, azok mint kontírozott könyvelési tételek továbbmennek a főkönyvbe.

A mérleg és eredmény könnyen bármiyen időszakra lekérhető, így akár pályázatokhoz, lízinghez, hitelhez vagy más célból kell gyorsan a mérleg és az eredmény, az Armada rendszerből hamar kinyerhető.

Az Armada Ügyviteli Rendszerben időt spórolnak meg az Ön cégének az egymással rendszerbe kapcsolt ügyviteli program-modulok. Biztonságot jelentenek Önnek a törvényeket gyorsan és gondosan követő ügyviteli szoftverfrissítések. Megtakarított pénzt jelent, az évekre előre garantált mérsékelt szoftverfrissítési díj. Kisebb bérterheket pedig az biztosíthat, hogy kisebb adminisztratív létszámmal végezhetik a munkát vagy ugyanannyi dolgozóval láthatnak el több feladatot.

Egyéni vállalkozóknak

Armada ügyviteli program létezik egyéni vállalkozók számára is pénztárkönyv és EVA verzióban is. E szoftvereket használhatják egyéni vállalkozók és könyvelőirodák is. Gyors könyvelési megoldások, egyszerű használat és hasznos nyomtatványok jellemzik.