Highway ULTRA

Highway ULTRA – Útminőség szoftver

 

Bárhol is járjon Magyarországon autójával, „találkozik velünk”, hiszen Highway ULTRA minőségbiztosítási szoftverünk segítségével mérték és minősítették építésük során az M3, M5, M, M7 autópályákat és más fontos újonnan épített fő- és elkerülő utakat.
Egységes vizsgálati és adatfeldolgozási szoftverrendszer az út-, vasút-, töltés-, csatornaépítési minőség-ellenőrzés technológiai és laboratóriumi feladatainak informatikai támogatására. A rendszer minden tekintetben illeszkedik az építési és vizsgálati munkálatok kronologikus és hierarchikus rendjéhez.
A Highway-ben felvonultatott alkalmazott matematika és gyakorlati fizika komoly támogatást nyújtott az útépítési laboratóriumok és mérnökök számára.

Moduljai:

  • Projekt modul: Automatikus mintavételi terv generálás grafikus megjelenítéssel és a mintavételi terv manuális módosítása.
  • Laboratóriumi modul: Helyszíni és laboratóriumi vizsgálatok adatainak kiértékelése, vizsgálati jegyzőkönyvek elkészítése, megfelelőségi bizonylatok, számlamellékletek.
  • Aszfalt alkalmassági vizsgálatok: Szabványos és több szabványon kívüli aszfalt minőségi előírása
  • Lekérdező modul: Betekintés a laboratóriumok vizsgálati eredményeibe.

*!Nem csak útépítéshez!*
Mivel az anyagvizsgálatok a vasúti pályák építése során is hasonlóak, bár kisebb számúak, ezért a Highway ULTRA vasúti töltés építés minőségbiztosítására is alkalmas.

ÁRA: nettó 21.600.000 Ft +ÁFA

Az elmúlt 20 évben a következő cégek használták sikerrel Magyarország egyetlen teljes körű útépítési minőségbiztosítási szoftverrendszerét:

Ügyfeleink:

FIGHT Kft.
INNOTESZT Kft.
INNOVIA Kft.
Mélyépítő Labor Kft.
STRAVIA Kft.
TLI Kft.
Délút Kft.
He-Do Kft.
Hódút Kft.
Magyar Közút Zrt.
Masterway Kft.

Korábbi felhasználók:

ALTEX 99 Kft.
BETONÚT Zrt.
DEBMUT Rt.
EULAB Kft.
ÉVM Labor Kft.
H-TPA Kft.
KTI Kft.
MAÉPTESZT Kft.
PREMIER Kft.
STRABAG Építő Kft.
VEGYÉPSZER Rt.

Érdekel a szolgáltatásuk

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot