B-Design

B-Design – Beton tervező szoftverrendszer

 
 

Világszerte páratlan tudás

 

Mindeddig a beton tervezési technológia kisebb foltjainak lefedésére fordultak elő szoftveres kísérletek, melyek inkább megmaradtak a betonok és receptek táblázatos formában megjelenő nyilvántartásánál, nem pedig széleskörű megoldásra törekedtek. A B-Design azonban világviszonylatban is különleges, valódi betonösszetétel tervező programrendszer, mely gyakorlati megoldást ad betonreceptek elkészítéséhez a nagy tapasztalatokkal rendelkező szakembereknek és a betontechnológiában még kevésbé jártas felhasználóknak is.

A B-Design alkalmas bármilyen európai szabvány szerinti beton tervezésére. Működési mechanizmusai alapján más szabványok is kidolgozhatók hozzá.
A B-Szoftverekbe adaptálhatók más országok szabványai.
A B-Szoftverek fel vannak készítve új nyelvek beillesztésére.

Becsléseket ad, javaslatokat tesz a beton összetételére, rendszert és biztonságot nyújt. A Felhasználók visszajelzései azt mutatják, hogy nem egyszerűen használják, de szeretik ezt a betontervező programot.

Több mint 10 év tapasztalata, hogy helyes használat esetén a megtervezett beton recept szilárdság-, konzisztencia- és kitéti osztály beválási valószínűsége igen magas.

Érdekel a szolgáltatásuk,

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot